Ana, pas largimit nga Për’puthen: Djemtë aty “nuk dinë ta lypin”

Ana thotë se djemtë, konkurentë të Për’puthen nuk dinë si të sillen me vajzat.

Duke iu referuar edhe debatit të fundit midis konkurentit të ri, Erit dhe Fatjonit, që përfundoi me ofendime dhe gati në dhu.në fizike, Ana thotë: “Aty djemtë sikur janë në konkurencë me njëri-tjetrin, zihen gjatë gjithë kohës dhe vajzat. Sillen si ‘maço’, si të bëjnë të fortë, ndërkohë që me femrën duhen pak delikatesë, nuk dinë si ta lypin”.

Ana u përjashtua nga emisioni pas publikimit të videos, ku ajo dukej në shtrat me Arjonit, duke shkelur rregullat e produksionit, që thekson se konkurentët nuk duhet të takohen me njëri-tjetrin jashtë kamerave.