Agjencia Europiane e Ilaçeve merr vendimin e rëndësishëm, BE jep lajmin e shumëpritur

Një tjetër vaksinë merr miratimin nga Agjencia Europiane e Ilaçeve.Vendimi është marrë dhe bërë pak më parë për vaksinën Moderna.

Kujtojme qe vaksinimet filluan në BE në 27 Dhjetor pasi u autorizua vaksina e Pfizer / BioNTech. Njësoj si ajo vaksinë, Moderna përdor ARN (mARN) për të udhëzuar qelizat për të bërë proteina spike të koronavirusit.