14-vjeçari shqiptar ngre në këmbë suedezët me zërin e tij (VIDEO)

Rejhan Sjunger është një 14-vjeçar shqiptar me prejardhje nga Kosova, i cili ka marrë pjesë në një kompeticion muzikor për fëmijë në Suedi.

Ai ka mahnitur jurinë suedeze me zërin e tij gjatë performacës në skenë.

Teksa tregon për jetën e tij, Rejhan thekson se muzikën e ka pasion dhe pse nuk ka studiuar në një shkollë muzike.

Dëshira e tij më madhe është të arrijë në finale.

Më poshtë video nga performanca e tij: