Zgjedhjet e 25 prillit, ish deputeti e thotë me bindje kush do të jetë fituesi

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, gjithashtu ish deputet i Kuvendit, Endrit Braimllari thotë se LSI është e përgatitur për zgjedhje.

Sipas tij më 25 prill, opozita do të fitojë në zgjedhje përballë PS.

“Më 25 prill fiton ajo parti politike që organizohet mirë dhe ka program për t’ju shërbyer qytetarëve. LSI është krijimi i punëve të mirë-paguara që të mund të jetojnë mirë në vend. Ne akùzojmë Rilindjen për shpopullimin e vendit, për papunësinë, ne duam të kthejmë shpresë, duke hapur vende të reja pune, duke hapur turizmin dhe bujqësinë, të bëjmë Shqiipërinë vendin tonë. LSI tregoi dje se ka super organizim dhe është forcë politike e gatshme për të hyrë në zgjedhje. LSI me atë pjesëmarrje dje, tregoi se është e gatshme të hyjë në çdo proces zgjedhor dhe të fitojë”, theksoi Braimllari.