Të gjitha femrat e mbajnë me vete, e dini se cili është aksesori më i papastër edhe se tualeti?

Në kushtet e pandemisë, të gjithë jemi bërë sado pak të fiksuar pas pastërtisë. Por e dini se cili është sendi më i papastër që mban me vete çdo femër.

Të gjithë keni menduar se tualeti është vendi më i papastër, por në fakt nuk është plotësisht ashtu.

Sipas ekspertëve, çanta është një send që mban shumë mikrobe dhe duhet të pastrohet me shumë kujdes.

Çanta lihet në çdo vend, madje edhe në dysheme dhe për këtë arsye mund të mbledhë disa mikrobe të rrezìkshme, të cilat me pas transferohen tek duart tona dhe në trup. Ajo duhet të pastrohet shpesh dhe të mos lihet në dysheme në vendet publike.

Sipas hulumtimit nga kompania Initial Washroom Hygiene, çanta e një gruaje ka më shumë mikrobe sesa tualeti.