Spiropali ‘shuplakë’ të fortë opozitës: Nuk merret pushteti me të vde.kurit!

Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali ka reaguar për foton e nxjerrë nga m0rgu i Tiranës, ku shiheshin kuf0mat të shtrira në tokë. Ajo ka aku.zuar opozitën se po bën luf.të për pushtet me të vde.kurit.

“Cila media në botë cila opozitë në botë nxjerr foto nga m0rgu në një situatë të tillë kur njerëzit janë të ngarkuar psikologjikisht dhe vujanë se familjarët i kanë të shtruar në spitale.

Akùzat mbi moralin e tyre dhe profesionizmin e mjekëve dhe me ngarkesë ligjore, shkuan deri aty sa kërc.ënuan se do ta çojnë në prokurori por të shkojnë në prokurori. Të gjithë janë duke bërë luf.të për pandeminë këta janë duke bërë luf.të për pushtet, por nuk merret pushteti me të vde.kurit. Ti lëmë të vde.kurit të prehen dhe familjarët të qetësohen ne do të vazhdojmë luf.tën me mjekët, per ti bërë ballë pandemisë.

Është një kohë për të reflèktuar se politika nuk mund ta bëjë shoqërinë copa por ta bashkojë”, tha Spiropali.