Rama: Vìktìmat s’mund të fshihen si serverat një ditë pas 21 janarit

Kryeministri Edi Rama në një dalje publike pas akùzave të kryedemokratit Basha se po fshihen numrat e vìkt1mave nga covid-19, ka folur me tone të ashpra, duke akùzuar opozitën dhe presidentin se janë bërë palë dhe po përdorin virusin që të marrin pushtetin.

Sipas Ramës, opozita që bën këto akùza të pabaza dhe mak.abre, i ka në mend vetë dhe është e aftë t’i bëjë vetë, përderisa akùzon dhe shpif.

Kryeministri tha se vìkt1mat e Covid-19 nuk janë as votat e PD që humbin rrugës nga një njësi votimi në tjetrën, dhe as serverat e kryeministrisë që u fshinë një ditë pas tra.gjedisë së 21 janarit.