Priten zhvillime të reja! Vjen mesazhi i fuqishëm nga SHBA për Shqipërinë

Ambasada e SHBA në Tiranë ka shprehur mbështetjen ndaj popullit shqiptar, në lùftèn ndaj krìmìt të organizuar dhe korrùpsìonìt.

Ambasada e SHBA, referuar fjalës së diplomates Yuri Kim në seminarin e OSBE-së mbi “Adresimin e Krìmìt të Organizuar dhe Korrùpsìonit nëpërmjet Ripërdorimit të Pasurive Krìmìnàle të Konfiskuara”, qartëson se vendi meriton qeverisje të mirë dhe sundim të shëndetshëm të ligjit

“Qeveria e SHBA qëndron në krah të popullit shqiptar në lùftèn tuaj kundër krìmìt të organizuar dhe korrùpsìonìt. Ne do të vazhdojmë të punojmë drejtpërdrejtë me ju, me qeverinë dhe shoqërinë tuaj civile, dhe nëpërmjet partnerëve të çmuar si OSBE, për t’u përballur me këtë kèrcènim krìmìnàl së bashku dhe për të siguruar qeverisjen e mirë dhe sundimin e shëndetshëm të ligjit që vendi meriton”, thuhet në njoftimin e ambasadës së SHBA.