Policia shtànget nga veprimi i pazakontë i shqiptarit në piken kufitare të Kakavijës

Një shqiptar ka thyer shufrat metalike të kontrollit të traut në doganë, pasi nuk e ka ndaluar makinën e tij në pikën kufitare të Kakavijës .

Mësohet se ngjarja e pazakontë ka ndodhur gjatë orëve të mbrëmjes në ditën e diele. Shqiptari, identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur, arriti të kalonte kufirin pa u kontrolluar nga doganierët.

Pas kërkimeve nga policia, automjeti u gjet nga policia greke në rrugën nacionale Kakavijë-Janinë. Shoferi nuk kishte dokumente për qëndrimin e tij në vendin fqinj dhe u àrrestua nga policia greke.

Mbi të rëndojnë akuzat për shkelje të masave anti-covid, dëmtim të pasurisë publike dhe hyrje të paligjshme në vend.