Pamjet nga mòrgu i spitalit/ Rama-Bashës: Si mund të biesh kaq poshtë!

Kryeministri Edi Rama gjatë konferencës ka komentuar dhe publikimin e fotove nga mòrgu i Tiranës. Kreu i qeverisë tha se janë inskenime, ndërsa publikimin si veprim e cilësoi sërish si jo njerëzor.

“Nuk është demokratike, as shqiptare e as njerëzore që në kulim e pandemisë të bësh politikë me lajme të rreme deri edhe për të vde.kurit. Barra mbi mjekët sot po prek kufijtë e mbinjerëzores.

Cënohet integriteti i një ar.mate mjekësh që prej 9 muajsh kanë harruar familjarët… Kjo kapërcen çdo kufi të demokracisë dhe të luf.tës për pushtet.

Është bru.talìsht cnjerezore!

Si mund të arrihet deri këtu? Si mund të bjerë kaq poshtë qenia politike!

Si mund të ngàcmohet psìqika e një populli deri në këtë far feje!/CNA.al