Nuk përmbahet Kryemadhi, bën deklaratën e papritur për zyrtaren e lartë

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi gjatë konferencës për gazetarët ditën e sotme tha se ka parë prefekten e Beratit që po fotografonte hyrje-daljen nga zyrat e partisë së LSI-së. Kryemadhi tha se ata janë punonjës të urdhëruar nga Veliaj.

“Nuk kishte turp më të madh se sa të shikojë prefekten e Beratit që fotografonte kush hynte dhe kush dilte në zyrat e partisë së LSI për të votuar. Nuk kishte turp më të madh se sa të shikoje punonjës të bashkisë së Tiranës me urdhër të Veliajt që filmonin dhe regjistronin njerëzit që merrnin pjesë në proces votim”, deklaroi Kryemadhi.