Një tjetër humbje e madhe! Koronavirusi i merr jetën profesorit të njohur shqiptar

Koronavirusi i ka marrë jetën doktorit të Shkencave Gjeologjike dhe profesorit të njohur shqiptar, Hamit Noka.

Lajmi është bërë i ditur nga të afërmit e tij përmes rrjeteve sociale.

Noka ishte një personalitet në shkencën e gjeologjisë jo vetëm në Kukës, por në gjithë Shqipërinë, një personalitet i shquar në fushën e kërkimeve dhe studimeve gjeologjike.