Ndodh edhe kështu/ Polici dhe kolegia e tij kryejnë marrèdhënie s*ksùale gjatë turnit, harrojnë radion hapur, kolegët e tyre befasohen nga ajo që dëgjojnë

Një ngjarje e çuditshme po shpërndahet me shpejtësi në mediat italiane, qe ka ndodhur në repartin e Policisë Rrugore të Romës.

Dy oficerë policie, një vajzë dhe një djalë, ishin duke kryer turnin e natës përballë një kampi refugjatë në zonën e “Tor di Quinto-s” teksa gjatë shërbimit kanë kryer edhe marrèdhënie s*ksùale me njëri-tjetrin.

Makina, një “Fiat” ishte e fikur, por oficerët kishin harruar të fiknin edhe radion, gjë e cila bëri që kolegët në repart të dëgjonin gjithçka.

Njëri prej tyre njoftoi eprorët duke bërë që tashmë policia të nisë një verifikim për shkelje të etikës në punë.