Kryeministri Rama jep lajmin e madh, zbulon marrëveshjen që firmosi sot me ministrin e Jashtëm të Italisë

Kryeministri Edi Rama përmes një postimi në rrjetet sociale ka njoftuar se ka firmosur sëbashku me ministrin italian Luigi Di Maio, marrëveshjen për Krijimin e Komitetit të Përbashkët të Përhershëm me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar Italian.

“Kryeministri – Firmosim sot marrëveshjen për Krijimin e Komitetit të Përbashkët të Përhershëm me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar Italian, Luigi Di Maio?”, njofton kryeministri Rama.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/183848203354735