“Këta që bëjnë si të fortë, ndonjëherë s’janë gjë”, Fatjoni dhe Melisa shkëmbejnë puthje në palestër: Ty të pëlqen fort? Si je në S.ks?

Takimi i dytë mes Melisës dhe Fatjonit ka qenë edhe më intim dhe më i nxehtë se i pari. Fatjoni e dërgoi Melisën në palestër ku veshën dhe dorezat e boksit.

“Do bëjmë boks tani, do goditemi?” e pyet Melisa. “Ty të pëlqen fort?” e pyet Fatjoni dhe të dy qeshin.

Në bisedë e sipër, Melisa e pyet Fatjonin se “çfarë mendon në lidhje me deklaratën e saj se i pëlqejnë meshkujt me eskperiencë”.
“S’ke besim te mua ti?” pyeti Fatjoni. “Këta që bëjnë si të fortë, ndonjëherë s’janë gjë,” tha Melisa.

Ata gjithashtu u shfaqën shumë të afruar me njëri-tjetrin madje i dhanë puthje njëri tjetrit në faqe.