Gruaja gòdèt me sqèpar burrin, ndërron jetë në Spital. Çifti kishin bashkë 10 fëmijë (Emrat)

Ka ndërruar jetë në spital 61-vjeçari, i cili pak ditë më parë është që.lluar nga bashkëshortja me sqèpar.

Bëhet me dije se ka humbur jetën Llesh Deda 61-vjeç, i cili rreth dy javë u që.llua me sqèpar nga bashkëshortja Drane Deda 58-vjeç.

Mësohet se ngjarje e rëndë ka ndodhur pas një k0nfl1kti. 61-vjeçari ka shkuar në shtëpi në gjendje të dèhur dhe ka debàtuar me gruan, dèbàt që më pas ka degraduar në dh.unë, dhe në atë moment 58-vjeçarja ka god1tur me sqèpar të shoqin.

Çifti kishte 10 fëmijë, ndërsa aktualisht gruaja është në komisariatin e policisë në Kurbin.