Edi Rama nxjerr VIDEON, kërkesë urgjente kryedemokratit: Nuk jam unë, ja kush e akùzon Lulzim Bashën

Kryeministri Edi Rama me anë të një reagimi në rrjetet sociale ka hedhur akùza ndaj kreut të Partisë Demokratike, Lulzim Basha.

Rama i kërkoi Bashës që të flasë për akùzat që nuk i bëhen prej tij, po nga dëshmitarët e masa.kràve.

“Nuk jam unë që e akùzoj Lulëzim Bashën, po vetë heshtja e tij e gjatë, shmangia nga ballafaqimi me pretendimet e palëve të tjera, sharjet në vend të shpjegimeve dhe mosshpjegimet e tij, përballë fakteve dhe dëshmive nga organizata e individë krejt të besueshëm, e kanë kthyer Lulëzimin në një të akùzuar, që sa më shumë i bën bisht përballjes me akùzat, aq më i dyshimtë duket në sytë e publikut!

Në këtë mes unë kam vetëm një rol, atë që më takon: T’i kërkoj Lulëzim Bashës t’i sqarojë publikut se kush është ai në këtë mes dhe pse i’a kërkojnë atij dëshmitarët hesapin e nuk i’a kërkojnë dikujt tjetër?! Sepse Lulëzimi nuk është dokushdo dhe këtu nuk flitet as për jetën private, as për punën private, po për një çështje sa publike e me interes kombëtar, aq edhe karakteriale për drejtuesin e opozitës, i cili synon të bëhet i pari i shtëpisë sonë të përbashkët”, shkruan Rama.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/413075963058854