E mbani mend vajzën shqiptare që u martua me djalin me ngjyrë? Nuk do ta besoni çfarë ka ndodhur me të

Një vajzë shqiptare shkoi për studime në Londër dhe atje njohu dashurinë e jetës, Henrin. Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen “Të besdis ngjyra ime”. Përgjigja e saj ishte një puthje. Pas dy vitesh marrëdhënie, ajo mbeti shtatzënë por prindërit i kërkuan ta ab ortonte pasi nuk mund të pranon një dhëndër me ngjyrë.

Pas disa vitesh ajo erdhi në Shqiperi për t’u treguar prindërve nipin e tyre me shpresën që dashuria prej gjyshërish do t’i zbuste por kur panë që kishte trashëguar ngjyrën e Henrit i thanë se s’kishin për ta pranuar kurrë. “Coje djalin ta rrisë i ati dhe atëherë do jesh vajza jonë”.Henri e shtyu të përpiqej seriozisht të krijonte një urë komunikimi me ta, sepse e shikonte që gruaja e tij po vu an te. Por ata nuk pranojnë në asnjë lloj mënyre. Por edhe komentet në Facebook janë për t’u habitur, shqiptarët janë shumë ra cist dhe e quajnë turp këtë që ka bërë kjo vajzë shqiptare.

“Tre mundësi ke: të var esh, të hidhesh ose ta djegësh v et en me benzinë, përndryshe ka pas mjaft djem që jan ma të bukurit në planet. Turp, pa fytyrë, mjerë prindërit çfarë paskan rritur.”, shkruan një komentuese.“Mos mendo t’ia mbushësh mendjen prindërve, moj maniake s ek su al e. Për një zezak i shkele të gjitha, pe botën me sy, atje që marrin zezak për burrë, o burra edhe ti. Nuk është fundi i botës, lëre zezakun se nuk ta duan prindërit, nuk je as e para as e fundit. Gjithsesi të gjitha ato femra që marrin zezak kur janë të reja ndahen në moshën 60-65 vjeçare, se atëherë i bie era më shumë zezakëve, ra cë majmuni.

Çka është më e dhimbshmja, pse zezak, atë fëmijën nuk ta do as prindërit as shtëpia, as shoqëria. Mos femra shqiptare, se nuk janë zhdukur nuk janë mbaruar ende shqiptarët, shqiptarët janë raca më e bukur në botë! Pse zgjidhni majmunin!”, shkruan një burrë. Por ka edhe nga ata që e mbështesin zgjedhjen e saj. “Epo në fakt, raca shqiptare që rr e h gratë, v r et babain dhe nënën dhe shumë ma ska r a ll ëqe të tjera, janë të përkryer. Shajnë të gjithë ata që janë të sharë. Njeriun e krijoi Zoti e askush nuk ka të drejtë të shajë askënd. Me ngjyrë a pa ngjyrë, të mëdhenj e të vegjël ne jemi njerëzit e Zotit”, shkruan një tjetër.