“E kishim në dorë t’i shpëtonim por…”, Erion Braçe jep alàrmin: Më rëndë e më vështirë se sot, nuk ka qenë asnjëherë

Zv. kryeministri Erion Braçe ka komentuar situatën e krijuar nga pandemia në Shqipëri, teksa numri i të infektuarve sa vjen dhe rritet.

Ai shprehet se më rëndë dhe më vështirë se sot nuk ka qenë asnjëherë.

Postimi i plote