Delja lind krijesën e ÇUDITSHME pa buzë dhe pa vrima në hundë, banorët ngelën me gojë hapur

Banorët e qytetit Alasehir në Turqi ngelën të habitur kur panë lindjen e një qëngji me pamje të çuditshme nga delja.

Sipas mediave lokale, qëngji nuk kishte pjesën e buzëve të sipërme dhe nuk kishte as vrima hunde.

Kjo e bëntë pamjen e tij shumë ndryshe nga dy qëngjat e tjerë të lindur. Sytë e tij janë shumë pranë me njëri-tjetrin dhe hunda ka një formë jo normale.

Fermeri shprehet se i porsalinduri kishte shumë vështirësi të ushqehej dhe të merrte frymë dhe mundi të mbijetonte vetëm 2 ditë.

Një vetëriner i zonës tregoi për mediat se ky lloj deformimi ndodh për arsyen e mosndërrimit të dashit pasi ata duhet të ndërrohen të paktën 1 herë në 2 vjet