A ka nevojë Shqipëria për rrotacion politik? Majlinda Bregu jep përgjigjen e prerë

Ish-ministrja e Integrimit, Majlinda Bregu, e ftuar në emisionin “Kjo Javë” është pyetur nëse për gjendjen politike në Shqipëri dhe a ka nevojë vendi për rrotacion politik.

Për çfarë ka nevojë Shqipëria, ka nevojë për rrotacion?

“Shqipëria ka nevojë për lidership politik dhe që qytetarët të kenë rol në politikë, sepse kanë ndryshuar kohërat. Tani është kthyer ajo kur politikanët thonë se “është e mirë ajo që them unë.”-tha Bregu.