4 gënjeshtrat që femrat thonë në shtrat

Keni gënjyer ndonjëherë ju?
Shpeshherë janë fjalë në mënyrë tejet “të pafajshme”, herë të tjera duke qenë plotësisht të ndërgjegjshme. Sido që të jetë gënjeshtrat janë pjesë e gjimnastikës poshtë çarçafëve dhe nuk ka asgjë për të mos i pranuar. Sot do të “mbajmë anën” e burrave dhe do t’ju tregojmë gënjeshtrat që femrat thonë më shpesh në shtrat:

1. Nuk i them asgjë shoqes sime të ngushtë për problemet tona në krevat

Seriozisht prisni që partneri juaj ta besojë këtë gjë? Ai e di shumë mirë që gjatë kohës që bën dush, ju jeni duke “qarë hallet” e treguar të gjitha detajet shoqes së ngushtë për atë që ndodh.

2. Nuk kam parë kurrë në jetë filma pò.rnò
Nuk po i përmendim statistikat pasi e dimë që do të thoni se nuk janë të sakta. Mos kini turp. Meshkujt e dinë që ju shihni pò.rnò ndryshe si do t’i njihnit Mia Khalifan, Lisa Ann apo Rocco Siffredi-n.

3. S’kam imagjinuar kurrë të bëj seèks me të tjerë.

Në ëndrra mund t’i lejoni vetes gjithçka, madje edhe ndonjë skenar erotik me një të panjohur ose edhe ndonjë të njohur që thjesht e pëlqeni. Edhe pse ndoshta nuk ju pëlqen, djemtë e dinë këtë gjë.

4. Ky ishte sèksi më i mirë i jetës time.

Oh seriozisht, më i miri ?! Ndoshta e keni thënë këtë gjë edhe me ish-të dashurin tuaj, kështu që zor t’ju besojnë.