Rama përballë mashtrimin e Bashës për inceneratorët me faktet: Gënjeshtra e ka hundën e gjatë po këmbët e shkurtra

Kryeministri Edi Rama ka publikuar dokumentet ku kryedemokrati Lulzim Basha, aso kohe kryetar i Bashkisë, i ka kërkuar i ka kërkuar qeverisë në ikje 34,6 mln euro investim fillestar për kompaninë që do menaxhonte mbetjet dhe me çmim 8 euro më të shtrenjtë se çmimi aktual.

Kryeministri Edi Rama ka publikuar dokumentet ku kryedemokrati Lulzim Basha, aso kohe kryetar i Bashkisë, i ka kërkuar i ka kërkuar qeverisë në ikje 34,6 mln euro investim fillestar për kompaninë që do menaxhonte mbetjet dhe me çmim 8 euro më të shtrenjtë se çmimi aktual.

Rama përplas deklaratën e bërë në emision, ku thotë se “shqiptarët nuk do paguanin asnjë shifër më shumë”, me dokumentet.