Policia i kërkon të firmosë gjobën për maskën, qytetari shkruan atë që se priste askush (FOTO)

Katër ditë që nga koha kur Qeveria vendosi që mbajtja e maskave të jetë e detyrushme në çdo ambient.

Gjatë këtyre ditëve ka pasur shumë qytetarë që nuk e kanë respektuar këtë ligj dhe janë dënuar me gjobë me një shumë 30 mijë lekësh të vjetra.

Shumë qytetarë kanë reguar ashpër, ndërsa kemi parë dhe denoncime të shumta që janë bërë në rrjetet sociale teksa ‘qahen’ për gjobën që kanë marrë.

Në foton më poshtë shihet që një qytetari nga Berati ka marrë një gjobë 30 mijë lekësh, pasi nuk ishte i paisur me maskë, ajo që bie në sy është se qyteteari tek fleta e gjobës ka deklaruar ‘poshtë komunizmi’, duke e quajtuar vendimin e mbajtjes së maskës si një vepër në kohën e Komunizmit.