Ilva Tare zbulon lëvizjen e papritur të Ramës

Gazetarja Ilva Tare ngre pikëpyetje nëse Shqipëria po luan apo jo rolin e negociatores sa i takon k0nfl1kti mes Greqisë dhe Turqisë.

Ejvallah!, Ka thënë Edi Rama, i cili gjithashtu ishte në një darkë private me ministrin të Greqisë, Dendias, sipas burimeve të saj sonte në mbrëmje. A po flitet për një ndërmjetësim në Shqipëri të çështjes greko-turke? Do të kuptojmë ndoshta më shumë gjatë ditëve të ardhshme”, thekson Tare për Euro News.