“Edhe kur kapen me presh në duar nuk hetohen”, Erion Braçe plàs skàndalin e rëndë

Erion Braçe e konsideroi të k0rrùptuar futbollin shqiptar e për më tepër me gara që paracaktohen.

Ai shtoi ky futboll i k0rrùptuar dhe që udhëheqin këta burra në Shqipëri, padyshim që ka edhe impaktin e vet edhe në rezultatet e Kombëtares së Shqipërisë.

Postimi i plote

“Kam thënë futbollin e k0rrùptuar që ata udhëheqin, dhe e udhëheqin në mënyrë politike, partiake. Kush është në futboll brenda dhe ka si produkt të futbollit këtë futbollin e k0rrùptuar që e keni parë kohë pas kohe, këtë futbollin ku rezultatet paramendohen, paracaktohen ku edhe fituesit paracaktohen, edhe kur kapen “me presh në duar” nuk hetohen, ka një hetim kam përshtypjen për këtë ekipin kampion që është varur prej muajsh të tërë dhe nuk ka një konkluzion nga Komisionet e FSHF, por mua më shqetëson degradimi në një top politik të topit të futbollit, sepse kjo klimë që është krijuar në futbollin shqiptar është paraqitur edhe ne rezultatet e Kombëtares së Shqipërisë. Ky futboll i k0rrùptuar dhe që udhëheqin këta burra në Shqipëri, padyshim që ka edhe impaktin e vet edhe në rezultatet e Kombëtares së Shqipërisë dhe është fatkeqësi sepse në këtë momënt Shqipëria ka një nga brezat më të talentuar që mund të ketë pasur ndonjëherë, natyrisht bën diferencë sepse luan edhe në kampionatet më të forta të botës sot që flasim, kështu që është vërtet për të ardhur keq kjo klimë e tens1onuar që ka sjellë stop-imin e të gjitha aktiviteteve sportive në këtë vend dhe që ka një natyrë tërësisht politike, në mënyrën sesi shtrohet, sesi prezantohet të djègë një brez, që është më i talentuari që i ka ardhur Shqipërisë”, u shpreh Braçe në Vizion Plus.