Zbardhen kandidaturat, këta janë 2 emrat nga PD dhe PS që kandidojnë për kryekomisioner në KQZ e re (LISTA)

Ditën e sotme u bë publike se pas dorëheqjen së Klement Zgurit nga KQZ, dorëheqjen e dha edhe këshilltari i rij Ilir Rusmali.

Mirëpo mësohet se dy figura të njohura nga PD dhe PS, Ilir Rusmali dhe Iliran Celibashi kandidojnë zyrtarisht për kryekomisioner të KQZ-së së re.

Sot është afati i fundit për të kandiduar, teksa më parë edhe figura të tjera të njohura si Theodhori Sollaku, Arben Isaraj dhe Hysen Osmanaj. Në listë janë dhe Bledar Skënderi apo ish- deputeti i PD, Sali Shehu.

KANDIDATURAT E DEPOZITUARA PËR KQZ

Irsa Rusi, komisionere dhe Komisioni Rregullator

Agim Paskali Komisioni Rregullator dhe KAS

Halil Hyseni-Komisioner

Hysen Osmanaj-Komisioner, zv.komisioner, komisioni Rregullator- KAS

Ledio Braho – KAS

Lefterie Lleshi- Komisioner, Komisioni Rregullator, KAS

Odeta Berberi – Komisioni Rregullator

Arens Cela – Komisioni Rregullator, KAS

Anjeza Dajzmaili – Komisioni Rregullator

Spiro Maliqi – Komisioni Rregullator, KAS

Naim Mecalla – Komisioni Rregullator

Redinela Beqiraj- KAS

Durim Grabova – Komisioni Rregullator, KAS

Farie Osmani – KAS

Arben Xhiku – Komisioner, zv.komisioner dhe Komisioni Rregullator

Theodhori Sollaku – Komisioni Rregullator, KAS

Përparim Shullazi

Eldrina Karafili – KAS

Lealba Pelingu

Akil Mustafa – komisioner, zv.komisioner, Komisioni Rregullator

Arben Isaraj – KAS

Odeta Seferaj

Lindita Tako – Komisioni Rregullator, KAS

Kamerion Salillari

Ardian Myslimaj