VIDEO/ Kryeministri Rama jep lajmin e mirë nga Kruja

Kryeministri Edi Rama ka qenë ditën e sotme në qytetin e Krujës i shoqëruar nga ministrja e Kulturës.

Ai ka vizituar Kalanë e Krujës ku kanë nisur ndërhyrjet për restaurimin e saj pas tërmetit të vitit të shkruar.

“Në Kalanë e Krujës ku kanë nisur ndërhyrjet shpëtuese dhe restaurimet pas dëmtimit nga tërmeti i 26 nëntorit.

Paketa e shpëtimit të monumenteve të dèmtuara, e cila financohet nga Bashkimi Europian dhe donatorë të përveçëm, do të ngrejë cilësinë e hapësirave të Trashëgimisë Kulturore, për t’i bërë ato më të vizitueshme dhe më të qëndrueshme edhe financiarisht”-shkruan Rama në Facebook.

🏰 Në Kalanë e Krujës ku kanë nisur ndërhyrjet shpëtuese dhe restaurimet pas dëmtimit nga tërmeti i 26 nëntorit.Paketa e shpëtimit të monumenteve të dëmtuara, e cila financohet nga Bashkimi Europian dhe donatorë të përveçëm, do të ngrejë cilësinë e hapësirave të Trashëgimisë Kulturore, për t'i bërë ato më të vizitueshme dhe më të qëndrueshme edhe financiarisht🇦🇱🇪🇺

Gepostet von Edi Rama am Dienstag, 15. September 2020