Rama bën ndryshime në qeveri, zbulohen emrat surprizë

Këshilli i Ministrave ka emëruar sot dy zëvendës ministrat e rinj të ministrisë së Drejtësisë. Mësohet se Klajd Karameta dhe Adea Pirdeni kanë marrë postin si zëvendësit e Etilda Gjonajt te Drejtësia.

Pirdeni e Karameta, zëvendësojnë në këtë detyrë Toni Gogën, ish-zv.ministër i larguar prej kohësh nga ky post, dhe Fjoralba Cakën, e cila dha dorëheqjen në muajin korrik 2020.

Ndryshimet në ministrinë e Drejtësisë vijnë 8 muaj para zgjedhjeve të përgjithshme.