“Për pak shkova tek Zoti”- Ja çfarë shkruan shefi i forcave “Shqiponja” i përfshirë në aksion gjatë ditës së djeshme në Elbasan

Përp.lasja me ar.më midis policisë dhe 71 vjeçarit Lefter Zhidru, mund të ishte fàtàle edhe për forcat e rendit.

Shefi i forcave të policisë “Shqiponja” i përfshirë në aksion shkruan në rrjetet sociale se për pak shpëtoi pa shkuar tek Zoti.

“Për pak desh u takova me Zotin i plotfuqishëm. Për fat të mirë ende jo”- shkruan Enkel Xhaferri.