Këtyre shenjave të horoskopit mund t’ia besosh sekretet e tua

“Sekreti nuk është më sekret kur e dinë dy vetë”, kështu thuhet, por nuk është e vërtetë. Ka njerëz që dinë t`i ruajnë mirë sekretet, po aq mirë sa një prift apo një psikolog. Thonë se kjo varet edhe nga shenja e horoskopit. Giorno dopo Giorno ka renditur shenjat që janë besnike ndaj sekretit. Po cilat janë ato?

Bricjapi
Ndër shenjat më të rezervuara është Bricjapi. Mban gjithmonë distancën me të tjerët dhe nuk thotë ato që s`duhen thënë, për asnjë arsye.

Ujori
Ujori nuk do t`ia falte vetes nxjerrjen e një sekreti. Kështu mund t`i besosh ç`të duash.

Peshorja
Një nga më të sigurtat shenja për t`i besuar sekretet. Absolutisht e rezervuar dhe me respekt total ndaj besimit që dikush i ka dhënë. Dëgjues i shkëlqyer.

Dhe në fund fare është Akrepi.
I ur ren thashethemet dhe brenda vetes ka shumë xhepa ku ruan sekretet.