Ka lezet! Këto shenja horoskopi janë gjithmonë të përpikta me orarin!

Dashi Shenja me më pak durim nuk e toleron vonesën, madje as vonesën e vet nuk e duron dot. Ndonjëherë janë më të shpejtë se koha.

Gaforrja Gaforrja është një nga shenjat më të përpikta. Është gjithmonë i mirëorganizuar ky njeri. Nuk ia justifikon vetes asnjë vonesë dhe arrin ta programojë gjithçka.

Virgjëresha Nuk është kurrë vonë dhe e urr en të presë. Madje kur ka një takim të rëndësishëm, i bëjnë gjërat një ditë para gati.