Gjermani në valën e dytë të COVID-19? Rriten ndjeshëm shifrat e infektimeve të reja në 24 orët e fundit

Ashtu si në Britaninë e Madhe dhe shumë vende të tjera europiane, edhe në Gjermani shifrat e infèktimeve të reja janë rritur ndjeshëm ditët e fundit.

Gjatë 24 orëve të fundit në Gjermani u regjistruan 1769 raste të reja me koronavìrus, ndërkohë që 13 persona humbën ejtën.

Kjo rritje e rasteve ka ngritur alàrmin në Gjermani, pasi autoritetet mendojnë se Gjermania është shumë afër përballjes me valën e dytë të COVID-19.

Që nga fillimi i pandèmisë në Gjermani janë regjistruar 275.927 raste dhe 9409 v1kt1ma.