Frikë në Itali, ja çfarë ndodhi me koronavirusin gjatë 24 orëve të fundit

Vijon të shënojë rritje numri i personave të infèktuar me koronavìrus në Itali.

Të dhënat zyrtare të Ministrisë së Shëndetësisë bëjnë me dije se në 24 orët e fundit nga 90 mijë testime të kryera kanë rezultuar të prekur me Covid 1648 persona, ndërsa gjithashtu raportohen dhe 24 vìkt1ma.

Që nga nisja e pandemisë vendi fqinj numëron mbi 313 mijë të infektuar dhe 35.875 vìkt1ma. Situata më e rënduar në ditën e fundit ishte në Campania, ndërkohë që nuk kishte asnjë rajon pa raste të prekurish.