Bànda e trafìkantëve mban të lidhur me zìnxhirë për shtylle dy shqiptarët për ditë me radhë. Gjithçka u zbulua teksa…

Një bandë traf1kantësh mbajti të mbyllur dhe të lìdhur me zìnxhirë dy burra me origjinë shqiptare në një zonë të fshehur urbane në Náquera (Valencia).

Ala.rmi u ngrit nga një prej tyre, i cili arriti të lirohet dhe të shpëtojë të shtunën e kaluar pas katër ditësh rrëmbìmi.

Banda i aku.zoi ata se kishin vjèdhur një sasi të madhe mar1juane që ata e rritën dhe e fshehën në vendin ku mbaheshin.

Një nga pengjet, siç shkruan gazeta spanjolle “ElMundo”, arriti të thyejë zìnxhirët me të cilët ishte lidhur dhe u arr.atis për të kërkuar ndihmë. Një fqinj e gjeti atë të pla.gosur dhe njoftoi forcat e sigurisë.

Garda Civile dhe Policia Lokale morën në pyetje burrin, i cili i paralajmëroi ata se i njohuri i tij ishte ende duke u mbajtur dhe i çoi në vendin ku ai ishte, gjithashtu me shumë lëndìme dhe i lidhur me zinxhirë në një shtyllë.

Në këqyrjen e ambienteve u gjet kan.abis si dhe enë për kultivimin e lëndës nark0tike. Të dy të liruarit janë marrë në pyetje për të përcaktuar marrëdhëniet e tyre me bàndën e dr0gës.