Sonila Meço poston foton e rrallë kur ishte 20 vjeçe: Koha kur korona shihej vetëm në…

Moderatorja e njohur Sonila Meço, së fundmi ka postuar një foto në “Instagram” kur ka qenë 20 vjeç gjatë një udhëtimi në Paris.

Sipas përshkrimit të saj, Sonila tregon se ishte data dy gusht kur kjo është bërë kjo foto, temperatura ka qenë 15 gradë celcius dhe koronavirusi mund të shihej vetëm në filma.