Shqiptari baba i dy fëmijëve humb jetën, në nxjerrjen e trupit të pajetë e pranishme dhe bashkëshortja

Një 40 vjeçar shqiptar ka humbur jetën në një aksìdent tragj1k në Komunën e Amfikleia – Elatia të Greqisë, ndërsa bashkë me të gjeti vd3kjen edhe një 41 vjeçar bullgar.

Ata po udhëtonin me një traktor kur mjeti i rëndë u përmbys, duke i zënë të dy poshtë duke i lënë të vd3kur në vend. Mediat greke shkruajnë se ngjarja ka ndodhur në Modio në Komunën e Amfikleia-Elatia.

Të dy pasagjerët vdiqën tragj1kisht nën traktor dhe u nxorën të vd3kur nga zjarrfikësit, të cilët mbërritën të parët në vendin e ngjarjes.

Sipas mediave lokale, ata të dy ishin kryefamiljarë dhe secili kishte dy fëmijë dhe jetonte në zonë për vite me radhë.

Gruaja e 40-vjeçarit shqiptar u gjet në vendin e aksìdentit së bashku me të afërmit e tjerë.

Ngjarja

Dy burrat fatkeq e morën traktorin nga një grua e moshuar për të transportuar gurë. Pesha në një pikë zbritëse duket se ka shtyrë traktorin bujqësor të përmbyset, duke bllokuar dy kryefamiljarët.

U bënë përpjekje shqetësuese për t’i çliruar, por ishte shumë vonë për të dy. Deri më tani nuk dihet se kush po drejtonte traktorin.