Policia i ngre pritë shqiptarit me partneren në arën me luledielli pas lëvizjeve të çuditshme

Një çift të rinjsh, përkatësisht një 25 vjeçar shqiptar me iniciale R.A., i pa punë dhe një vajzë 22 vjeçar, u arr3stua nga karabinierët.

Informacioni nga një qytetar ishin vendimtar për arr3stimin e tyre, i cili lajmëroi policinë për ardhjet e shpeshta të një makine të vogël me dy të dy të rinj në bord nga një fushë luledielli në zonën e Fano-s.

Gjatë kontrollit të makinës, policia nuk gjeti asgjë që mund të vinte në akuzë të rinj. Më pas, u zhvillua një kontroll me një qen antidr0gë nëpër fushë.

Pas një hulumtimi të plotë, të fshehur mirë midis bimësisë dhe tokës, u gjet një qese plastike ku ndodheshin 300 gram k0kainë e pastër një peshore elektronike dhe qese të vogla për paketimin e dr0gës.

Mjaftoi që karabinierët të monitoronin me mprehtësi fushën e lulediellit dhe të prisnin ardhjen e pronarëve të dr0gës. Pas disa orësh, mbërriti mjeti i vogël i shërbimeve të njoftuara më parë me çiftin e ri në bord.

Ndërsa vajza mbeti në vëzhgim, shoqëruesi arriti shpejt dhe pa hezituar në pikën ku kishte vendosur lëndën nark0tike duke marrë sasinë që i duhej. U kthye menjëherë tek partnerja dhe më pas vazhduan rrugëtimin me makinë.

Ata bënë pak përparim sepse u bllokuan menjëherë nga një patrullë e karabinierëve, e cila ndërkohë ishte paralajmëruar nga kolegët në pritë.

Djali u gjet në pronë të rreth 50 gramë k0kainë, pjesërisht tashmë e paketuar, ndërsa vajza kishte në çantën e saj rreth një mijë euro në emërtime të vogla, para të së cilës ajo nuk ishte në gjendje të justifikonte. Ndërkohë, karabinierët që kishin ngritur pritën, sekuestruar gjithë k0kainën

Në apartamentin e vogël me dy dhoma të marrë me qira së fundmi nga çifti i ri në qendrën historike të Fano, karabinierët rikuperuan më shumë para.

Pas formaliteteve, gjykata la në bur.g të riun. Hetimet aktualisht janë duke u zhvilluar për të identifikuar shitësin me shumicë nga i cili është furnizuar çifti i ri, si dhe tregtarët e vegjël të ilaçeve dhe konsumatorët që ata kanë furnizuar.