Këngëtari shqiptar bën reagimin e bujshëm: Ja pse nuk besoj tek koronavirusi!

Këngëtari shqiptar nga Kosova, Ramadan Krasniqi deklaroi se nuk beson në koronavirusi. Ai u shpreh se numri i vde.kjeve më parë ka qenë më i madh se tani.

“Virus ka pas çdo herë, grip ka pas çdo herë. Në Pejë në rrethinë çdo ditë kanë vde.kur 50 veta dhe në Prishtinë 100. Nuk i ka përmendur askush asnjëherë, tani po vdèsin më pak se më përpara. Duke i respektuar institucionet shëndetësore, mirëpo vd1q ai, vd1q ky po thonë që i pati disa sëmundje të tjera e në kuadër të tyre edhe Covid-19. Unë nuk besoj për vete. Ndoshta më shajnë 100 mijë. Mund të thonë se ky koka viç, koka lopë, debil, por njerëzit vd.esin” u shpreh ai i ftuar në emisionin “Klan Kosova”.