Këngëtarja e njohur merr vendimin e rëndësishëm dhe jep lajmin e bukur

Këngëtarja e njohur Demi Lovato dhe partneri i saj, Max Ehrich prej pesë muajsh janë duke shijuar romancën e tyre.

Edhe në kohën e izolimit nga koronaviruasi për të mos qëndruar larg njeri-tjetrit, Demi dhe Max vendosën ta kalojnë së bashku karantinimin dhe qëndrimi në shtëpi i ka bërë që të lidhen më shumë dhe të marrin vendime të rëndësishme.