Habit këngëtarja shqiptare: I ndryshoj flokët që t’i dukem burrit si grua tjetër

Këngëtarja shqiptare, Denisa Gjezo ka bërë një deklaratë, që i ka surprizuar të gjithë.

Gjatë intervistës në “Ftesë në pesë”, ajo ka treguar se flokët e saj kaçurrela i drejton për bashkëshortin.

Kjo pasi dëshiron që ai të mendojë se nuk ka vetëm atë dhe t’i duket si një vajzë tjetër.

“Për burrin i drejtoj flokët. I ndryshoj shpesh që ai të mendojë se nuk ka vetëm Denisën, por të dukem si një gocë tjetër”, u shpreh këngëtarja.