Ushtari i bën surprizë të dashurës, takohen pas 10 muajsh

Një ushtar kishte 10 muaj që nuk e kishte parë të dashurën dhe vendosi që ta surprizojë.

Ajo nuk e dinte që djali do të kthehej dhe kishin folur vetëm nëpërmjet mesazheve në telefon.

Djali u shpreh se Palmer do të qajë dhe do ta përqafojë atë, pasi e dinte që e kishte marrë shumë malli.

Palmer u çudit kur e pa thjesht tha “O Zot” dhe më pas u hodh që ta përqafonte mes lotëve.

Bazuar në video vajza ishte në ambjentin e punës dhe koleget e saj kishin bashkëpunuar për surprizën, ku më pas filmuan momentin.