Refuzoi të vendoste maskën dhe kafshoi oficerët, gruaja tërhiqet zvarrë në mes të tregut (VIDEO)

Qeveria franceze ka vendosur që maska mbrojtëse është e detyrueshme, por jo të gjithë qytetarët vendosën që ta zbatojnë këtë vendim.

V I D E O

Policia franceze u përball me një grua që kishte protestuar para oficerëve dhe kafshoi një nga efektivët në një treg në Aubenas, raporton Daily Mail.

Gruaja u tërhoq zvarrë nga katër oficerë, të cilët e hipën në makinën e policisë dhe e dërguan në komisariat.

Ajo do të përballet me akùzën e “Dhùnës ndaj forcave policore”.

Sipas mediave franceze, gruaja protestoi para policisë pasi këta të fundit po sùlmònin njerëzit që nuk mbanin maska.