Eleminoni dhjamin duke ndjekur këto hapa të thjeshta!

Ne të gjithë bëjmë përpjekje për të hequr peshën e tepërt, por shumica e përpjekjeve rezultojnë pa sukses. Kjo pije është zgjidhje e përkryer për problemet tuaja dhe ju vjen në ndihmë në vetëm 5 ditë. Ajo ndihmon trupin të shpëtojë nga uji i tepërt, në të njëjtën kohë duke eliminuar fryrjen. Përgatitja është shumë e lehtë dhe nuk ju merr më shumë se 5 minuta.

Përbërësit:

1 limon
60g majdanoz
300ml ujë
Lëngun e limonit dhe majdanozin përziejini me ujin.

Pijeni këtë lëng në mëngjes, para se të hani ose pini diçka, për 5 ditë. Bëni një pushim 10-ditor. Nëse është e nevojshme, përsërisni trajtimin.

Kjo pije stimulon djegien e yndyrës dhe siguron mjaft vitamina dhe minerale.

Majdanozi nxit tretjen dhe stimulon trupin për të eleminuar lëngjet e tepërta.