Doktoresha kineze që çmend fansat me fotot e saj, i bëjnë thirrje të ndryshojë…

Yuan Herong është kthyer në një sensacion në internet për format e saj trupore.

Në fotot me trupin e enderruar e deshiruar per cdo vajze, duke ekspozuar linjat e veshur dhe me pak rroba, vajza nga Kina cmend ndjekesit kur i ndan me rreth 400,000 fansat në Instagram.

Por kur largohet nga palestrat e stërvitjes, Yuan informon shpesh fansat për punën në spital me pacientët e koronavìrusit.

Ajo ka qenë në linjën e parë të luf.tës ndaj pandemisë së Covid-19.

Tashme asaj po i behet kerkesa qe ta lere profesionin e doktoreshës për të nisur luf.timin profesional në ring.