Zgjerohet harta/ Një infermiere në Lezhë me Covìd 19, shtrohet në Infektìvin e Tiranës

Lezha i shtohet së të prekurve me Covìd 19. Deri tani nga ky qark nuk kishte asnjë të prekur. Rasti pritet të bëhet zyrtar edhe nga Ministria e Shëndetësisë, por thuhet se pacientja e parë në Lezhë është një infermiere 54 vjeçare, e cila në testin e bërë gjatë natës së mbrëmshme ka rezultuar pozitive.

E prekura me coronav1rus ende nuk dihet nga mund ta ketë marrë infiktimin, por menjëherë janë marre masa për të izoluar edhe koleget e saja nga frika se mund të jenë infektuar.

54 vjeçarja është dërguar mbrëmë tek Infektìvi në Tiranë dhe pritet që në bazë të gjendjes së sajë, te vendoset nese do qëndroje tek spitali për terapi ìntensive ose do vetëkàrantinohet në shtëpi.