Kuvendi i Kosovës rrëzon Albin Kurti/ 82 vota pro, Vjosa Osmani voton kundër

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar pro mocionit për mosbesimit ndaj Qeverisë Kurti.

Nga 117 deputetët të pranishëm në sallë 82 kanë votuar pro 32 kundër dhe 1 apstenim.
Kundër kanë qenë 29 deputetët e LVV-së dhe tre të LDK-së, Vjosa Osmani, Haxhi Avdyli dhe Ardian Shala.
Qeveria Kurti arriti të rrëzohet përmes votave të partive opozitare.