Do të jetonte me vjehrrën? Ina: Jo, dua të bëj s*ks në kuzhinë

“E Diell” e këtij sezoni ka arritur të thyej çdo rekord dhe të mbajë të mbërthyer para ekranit mbarë shqiptarët. Një nga rubrikat më të përfoluara dhe komentuara njëkohësisht është dhe “Trotuar”. Në studio puntatën e sotme u fol mbi temën “Të jetosh me vjehrrën/ vjehrrin”. Lidhur me këtë temë drejtuesi i debatit Edi Manushi, pyeti Inën, e cila njihet nga publiku për pjesëmarrjen e saj në Përputhen.

Ajo iu përgjigj shumë sinqerisht kësaj pyetje, duke thënë se jo, pasi ajo dëshiron privatësi në një jetë në çift për, të qenë më të lirshëm dhe për të plotësuar të gjitha nevojat që mund të ketë. Një ndër to ishte dhe të bërit s*ks në kuzhinë me bashkëshortin. /Top Channel