Aktorja e famshme që kaloi tek filmat për të rritur: Si po fitoj milionat nga koronavìrusi (FOTO)

Aktorja amerikane e filmave për të rritur ka parë një rritje të të ardhurave, teksa audiencat kërkojë largime të vëmendjes gjatë kàarantinës së koronav1rusit.

Tashmë 43-vjeçare, Maitland Ward është “specializuar” në lojë solo para kamerës dhe thotë se fiton më shumë para se kur luante në filma.

Ward thotë: “Kam parë një rritje në të ardhurat e rrjetit sepse njerëzit janë në shtëpi dhe kërkojnë zbavitje për të larguar mendjen nga ajo çështje e koronas”.

Kjo marrrveshje i lejon asaj dhe klientëve të kenë secili sigurinë e tyre.

“Edhe unë jam e bllokuar në shtëpi kështu që përpiqem të bëjmë shumë përmbajtje, thjesht për të mbushur kohën. Është e çuditshme që mund të fitoj para në një kohë krize si kjo shumë njerëz po lëndohen.”