Turqi, stuhi mahnitëse dëbore vjen prej Detit të Zi dhe godet qytetin Hopa (VIDEO)

Pamjet video ‘Time-Lapse’ tregojnë një stuhi dëbore mahnitëse që vjen prej thellësive të Detit të Zi dhe godasin provincën Artvin dhe qytetin e Hopa në Turqi.

Videoja është xhiruar nga Sefa Yasar, banor i Hopa, i cili tha se “Ishte pak e frikshme, por në të njëjtën kohë ishte një çudi natyrore”.